Hjem
Blogg
Nettkurs
Jesus Life
Kajabi
Video
Firestarters

Hei, jeg heter Daniel Haddal.

 

Jeg er en disippel av Jesus som elsker å utruste andre til tjeneste. Hjertet er å inspirere troende og søkende til å komme inn i alt det Gud har for de og samtidig oppmuntrende mennesker til å finne tilhørighet og til å koble seg lokalt til menighet i sin hjemby. 

Selv er jeg evangelist i Kingdom Lifestyle og driver en ambulerende forkynner og utrustnings tjeneste nasjonalt i Norge.

På denne plattformen i Fire Life er det fantastisk å se troende blomstre i sine gudgitte gaver der de oppdager mer av sin identitet i Messias.  Jeg har kjørt dusinvis av nettkurs for å inspirere og trene troende til tjeneste.

 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Fire Life

 

Fire Life er et sted for å utruste og trene troende til å vandre mer inn i sine gudgitte hensikt med å bli mer lik Jesus og få praksis til å praktisere og gå dypere i nådegavene. Siden 2019 har vi kjørt på med nettkurs-trening med webinarer, fellesskap og temaer for å vokse til modenhet i troen. Fire Life er en bevegelse bestående av troende fra ulike kirkesamfunn som har en lengsel etter å gå dypere med Jesus. Det er et inkluderende sunt fellesskap over nettet og er unikt i sitt slag. Her tilbyr vi både evangeliseringsvideor, artikler, nettkurs og medlemsortal.

 

Fire Life  brenner for å gjøre Jesus kjent igjennom nettet, innlegg, videoer, forkynnelse og rett og slett bringe mennesker igjennom fra å være søkende til å bli sterke troende som får styrke til å selv lese i bibelen, søke inn til menighet og tjene Jesus med sine liv.

 

Sjekk ut de siste blogg innleggene 

Å Forbli Målrettet og Trofast på Reisen

May 24, 2023

Slik kan du få åndelig styrke fra Jesus

Apr 17, 2023

Fengsels-betjening vitnesbyrd.

Apr 17, 2023

Ta kontakt !

Har du spørsmål? Nøl ikke med å stille:)