Firestarters

Gratulerer med valget om å kjøre på med Firestarters i husgruppe, bibelgruppe, fellesskap eller i forsamlingen. Dette kurset er svært utrustende og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra både kursholdere og deltagere. For førstegangs-kjøpere trenger vi at du bestiller Firestarters-startkit. Dette er for å kvalitetssikre at du har fått den nødvendige innføringen og hjelpen til å kjøre på med Firestarters. Dette skaper både trygghet hos oss og for dine deltagere. Etter at du har bestilt Firestarters-startkit, så kan du begynne med å bestille Firestarters-pakker.

 

Firestarters - startkit

Dette er et must for deg som skal igangsette Firestarters i din husgruppe, bibelgruppe eller i menigheten. Inkluderer Firestarters-nettkurs, innføringskurs for ledere og en Firestarter-pakke med 5 deltagerutgaver og 1 lærerutgave. Veil pris 5240. Bestill nå for 2990kr. Få med dette: Nettkurs (3750kr) Aktiverings/planting-kurs (990kr) Firestarters-pakken (1500)

Firestarters -pakken

Her kan du bestille Firestarters-produkt pakken. Denne består av 5 deltagerutgaver og 1 lærerutgave. Pris er 1500kr for en slik pakke. Ved bestilling av 2 pakker, få 10% rabatt. Ved bestilling av 5 pakker eller mer få 20% rabatt. Husk at denne pakken, kun kan bestilles etter at du har bestilt Firestarters-startikt.

.

 Etterjag dine drømmer                      -Og lev ut din hensikt!

Et av norges første og eneste nettkurs i å etterjage din lengsel, oppdage din hensikt på denne jord. Få kraft til å leve det livet du er kalt til.

Kurset er utviklet for å hjelpe troende til å bli vekkelsesbærere i hverdagen, til å forandre verden og skape historie.

Bli bedre kjent med kurset og med meg

Etter å har reist rundt om i verden i over 10 år, bedt for syke og forkynt evangeliet, talt på bibelskoler og menigheter rundt om i verden. Ønsker jeg å kunne være med å trene opp generasjonene til å bli "firestartere" som kan påvirke og forandre omstendighetene rundt seg ved å leve som vekkelsesbærere i hverdagen. Da jeg begynte i tjeneste, var jeg svært ivrig, men kjente at jeg skulle hatt grunnleggende trening? Høres det kjent ut?

 

Lengter du etter å kunne leve ut dine gudgitte drømmer?

I såfall er dette kurset for deg!

Oppdag din lidenskap

Finn mer ut hva du ønsker å gjøre med livet ditt. Hvordan du kan tjene Gud med de gavene du har. Hvordan du kan leve ut dine gudgitte drømmer. Hvordan du kan bruke din lidenskap for å tjene Gud.

Bli utrustet til å nå andre

Gjennom sterk undervisning, praktiske oppgaver, så vell som skattejakt, be for syke, profetere, ta risk, leve utenfor komfortsonen. Du kan bli bedre istandsatt og mer trygg til å hjelpe andre mennesker som du møter på din vei.

Forstå din identitet

Hvem er du i Kristus? Hva er mulig for deg? Hva er det som holder deg tilbake for å ikke gjøre det du er kalt til? Hvordan kan du ta nye steg i tro? Hvordan kan du samarbeide med Himmelen til å forløse Guds rike på jorden? 

Dette kurset gir deg følgende fordeler:

 • Du tar et svært konkret skritt for å virkeliggjøre dine drømmer
 • Du vil lære grunnleggende prinsipper i hvordan du kan virke i Guds kraft
 • Du blir mer trygg på din identitet i Kristus
 • Du forstår hvem du er i Ham og hva du kan gjøre 
 • Du vil få mer "guts" til å kunne etterjage din drømmer
 • Du vil kunne oppdage din gudgitte hensikt
 • Du vil kunne vandre i din gudgitte identitet 
 • Du vil bli mer trygg til å videreformidle om Guds rike 
 • Du vil få en dypere forståelse av tjenestegjøring 
 • Du vil få anledning til å praktisere det du lærer 
 • Du vil vokse i tro 
 • Du vil vokse i å ta nye sjanser og bryte janteloven over ditt og andres liv

I Media

klikk på bildet for å lese artikkelen

Er dette kurset for deg?

Ønsker du å kunne leve ut dine drømmer? Lengter du etter å oppdage ditt kall og gudgitt hensikt. Ønsker du å oppdage dine gudgitte drømmer? Ønsker du å leve det livet Gud har kalt deg til? Lengter du etter å gjøre en forskjell i verden? Ønsker du å være en velsignelse for andre?

Jeg er takknemlig for å kunne tilby deg Norges første og eneste online-kurs til å utruste og inspirere deg til å være en vekkelsesbærer i hverdagen

Kurset er satt sammen av 12 leksjoner, som består av 6 moduler. Satt sammen for å gi deg best mulig innsikt, undervisning og trening.

Kurset er for deg som...

 • Ønsker å leve Jesus-livet i hverdagen enda mer
 • Ønsker å oppdage og leve ut dine gudgitte drømmer 
 • Lengter etter å tjene Gud ut ifra lidenskap
 • Bærer på et kall 
 • Ønsker å be for syke 
 • Ønsker å profetere 
 • Ønsker å nå mennesker med Guds rike 
 • Lengter etter å bli brukt av Gud
 • Ønsker mer trening og fordypning i Guds ord.
 • Ønsker inspirasjon og veiledning til å leve ut ditt gudgitte potensial
 • Ikke vil leve et A4-liv
 • Ønsker noe mer enn å bare gå på møter

Kurset er ikke for deg som...

 • Ikke vil bli utfordret
 • Ikke vil bli strekt
 • Ikke vil leve utenfor komfortsonen
 • Ikke ønsker noe forandring
 • Ikke vil lære noe nytt
 • Synes ting er best slikt de alltid har vært
 • Passer perfekt i en A4-boks
 • Ikke ønsker å få nye perspektiver
 • Ikke vil vokse og være kreativ
 • Ikke ønsker forandring i livet
 • Ikke ønsker å bli kjent med andre
 • Er 100% tilfreds med livet akkurat slikt det er 
 • Ikke vil ta noen som helst form av risk 

 

Jeg vil anbefale dette kurset til alle kristne som ønsker å leve i det overnaturlige daglig. Firestarters er et kort kurs, men som kan være «dyttet» man trenger for å tre inn i nye ting. Det kan være starten på et liv som er fylt av den Hellige Ånds kraft, og hvor dette blir tydelig for menneskene rundt deg. Jeg vil også anbefale kurset dersom noen ønsker å lære mer om hvordan man kan gi videre det man allerede har. Det er utrolig spennende å se verdens skaper virke gjennom dine egne hender!

-Marcus René Innvær Andersen

 

Inspirerende, gøy å gjøre i en flokk med mennesker som lengter etter å etterjage Guds godhet!

- Lene Andrea Solgaard

 

Firestarters er et kjempeopplegg som anbefales alle som ønsker å gå dypere i relasjonen med Jesus. Det hjalp meg å bli mer frimodig i tro, og møte andre som brenner for Jesus.

- Håkon Trung Nguyen Jernæs

Hvem er jeg?

Jeg er en disippel av Jesus. En evangelist som reiser rundt om i verden for å inspirere mennesker til å leve livet med Jesus i hverdagen. Tidligere har jeg gått 4 år på Bethel School i Redding, California. Reist som evangelist i Nordic Mission og utrustet elever på NSSM i Levanger. Nå er jeg evangelist i organisasjonen Kingdom Lifestyle. Jeg har vært med på å aktivisere mange til å leve Jesus-livet i hverdagen og er takknemlig for å se troende mennesker finne sitt kall og hensikt

Dette får du i kurset

Modul 1: Etterjag lidenskapen 

Leksjon 1:1 Gud er i godt humør 

Få grunnleggende undervisning på hvordan Guds gode humør gjelder for deg i dag. Forstå hvordan Gud ser på deg og mer om Hans hjerte. 

 

Leksjon 1:2 Å etterjage din personlige lidenskap 

Hva er lidenskap? Hva er det du brenner for? Hva ligger på ditt hjerte? Hva kan du gjøre for å tjene Gud med din lidenskap? 

Modul 2: Etterjag lidenskapen 

Leksjon 1:3 Å drikke og lekke

Hva er glede? Hvorfor trenger vi glede? Hvordan kan vi forbli i gleden? Hvordan kan vi drikke ifra kilden ovenfra og deretter gi det videre til de rundt oss? 

 

Leksjon 1:4 Å tjene Gud ut fra lidenskap 

Hva skal til for å tjene Gud ut ifra lidenskap og ikke ut ifra plikt eller tvang. Hvordan kan du med lidenskap og en brann i livet gjøre Herrens gjerninger? 

Modul 3: Etterjag hensikten 

Leksjon 2:1 Å oppdage vår sanne identitet

Hvem er du i Kristus? Hva er din identitet? Når du vet hvem du er, vet du hva du kan gjøre.

 

Leksjon 2:2 Å Leve i vår sanne identitet 

Hvordan kan du leve og vandre i din sanne gudgitte identitet? Hvordan kan Kristus stråle gjennom deg til mennesker rundt deg? 

Modul 4: Etterjag hensikten 

Leksjon 2:3 Å oppdage vår sanne gudgitte hensikt

Hvordan kan du oppdage din sanne gudgitte hensikt? Hva har Gud kalt deg til? Hva er ditt oppdrag på denne jorden? Hva er Hans spesifikke hensikt for deg? I denne leksjonen skal vi sammen oppdage din hensikt.

 

Leksjon 2:4 Å leve i vår sanne gudgitte hensikt

Når du så kjenner din gudgitte hensikt, hva kan du gjøre for å leve i denne hensikten? Hva kan du gjøre for å vandre mot det oppdraget Herren har for deg? 

Modul 5: Etterjag kraften 

Leksjon 3:1 Kraften til å leve i renhet 

Hvordan kan du vandre i renhet framfor Gud og mennesker? Hva skal til for å leve i hellighet? Hvordan tar du tanker til fange og ikler deg rettferdigheten i Kristus? 

 

Leksjon 3:2 Kraften i bønn

Hvorfor be? Hvordan be? Hva skjer når en ber? Her vil du oppdage kraften i bønn, i å bruke navnet Jesus. Her vil du og lære om flere bønnestiler. Bønn trenger ikke å være kjedelig, men eventyrlig og spennende. 

Modul 6: Etterjag hensikten 

Leksjon 3:3 Kraften til å helbrede syke

Hvordan blir syke helbredet? Hvordan kan du i navnet Jesus helbrede syke? Er det Guds vilje at syke skal bli friske? Hva er nøklene bak Guds helbredende kraft? 

 

Leksjon 3:4 Kraften til å profetere 

Hvordan taler Gud i dag? Hvordan kan du høre Guds stemme? Hvordan kan du profetere over andre mennesker som du møter på? Den profetiske gaven er essensiell for å nå mennesker med Guds godhet. 

Vent... det er enda mer!

Undervisning & Veiledning av lederteamet!

Du får hjelp fra oss i lederteamet igjennom webinarer og samtaleemner i lukket gruppe. Du kan stille spørsmål om alt du lurer på og vi vil sammen gå gjennom kurset. Hver uke vil teamet ha 2  timers live-sending med dere som er med i kurset og vi vil diskutere undervisningen, samtale om det vi har lært via webinar der vi sammen i kurs-gruppen vil heie på hverandre. Samt se på oppgaver som du skal gjøre for å komme i mål med kurset. Vi i lederteamet, ønsker å stå med deg igjennom hele kurset! 

Kursbevis

Ved fullført kurs får du dette flotte kursbeviset som viser nøyaktig de utfordringer du har tatt og hva du har lært.

 

Inspirerende nettverk

Du får tilgang til et varig, lukket Facebook-nettverk med andre brennende vekkelsesbærere, firestartere som har spennende erfaringer med å leve disippel-livet.  

Hva sier de som har tatt kurset?

 

Anbefaler dette kurset på det varmeste! Det er god undervisning! Inspirerende kursleder! Kurset gjør/har gjort noe med meg – inspirert mitt bønneliv, ønsker bare å enda sterkere tjene Gud, det å utvikle meg og vokse i nådegavene, har lært mye og har blitt mer bevisst på å prøve det ut i hverdagen.

Er så glad for at eg fekk vera med på dette! Ein velsignelse!! Fantastisk webgruppe og ein engasjert og flott kursholder som også er et godt eksempel/forbilde. Innholdet er kjempeinspirerende og trosstyrkende, oppmuntrende. Oppgaver og utfordringer som gjør at man får utfordringer, vokser, gjør seg nye erfaringer med Gud.

Det beste med kurset er å kjenne at kurset har gjør noe med meg, har bare lyst til å fordype meg mer i dette, prøve ut, praktisere.At eg har vokst, at min tro har blitt styrket, nye erfaringer med Gud, blitt utfordret for hver leksjon til å handle/praktisere. At eg har blitt kjent med gode søsken, se dem på webinar, lytte og prate om ting, dele erfaring og vitnesbyrd. Profetiske ord og andre oppmuntringer.

- Eirene Kleiveland

 

Det har vært en stor velsignelse å være med på Firestarters. Jeg har ikke bare lært mye, men også fått en fin gjeng av nye venner. Dessuten synes jeg at det er utrolig bra at vi fikk så mye rom til å profetere og be for hverandre. Dette har vært en fin anledning til å øve i det profetiske samt å bli velsignet og oppmuntret av ordene jeg fikk fra andre.
Daniel underviser det han tror på og tror på hva han underviser. Hans engasjement og lidenskap virker veldig inspirerende for meg.


Teknologien bak kurset er helt fantastisk og legger en fantastisk bru av kontaktflate, som tidligere ikke har vært mulig. Selv om du sitter bak datamaskinen føles det å være så nære hverandre, fordi du ser hverandre hele veien og kan snakke, be, profetere uten begrensinger.

-Steven van Dijk

 

Nettkurset Firestarters-Online har vært svært inspirerende og praktisk for meg. Daniel underviser med autoritet og stor glede som er så smittende at man får lyst til å sette det ut i praksis. Han har virkelig lagt ned en stor innsats for å gjøre det enkelt og tilgjengelig for oss og han bygger på Guds Ord.  Det har vært så fint å være  med i nettverksgruppa med de andre og få dele erfaringer og spørsmål.  Særlig å oppleve den yngre generasjonens glød og iver for Jesus.  Fantastiske muligheter til å møtes på nett og Daniel mestrer denne teknologien helt utmerket (ingen irritasjonsmomenter over at ting ikke fungerer).  Særlig det med nådegavene har blitt naturliggjort og ufarliggjort, som troende har jeg fått mer trygghet i hvordan det kan brukes, spesielt dette med profeti og kunnskapsord. 

Jeg anbefaler dette kurset med glede.

- Solveig Øynes

Det som verkligen berört mig djupt under kursen Firestarters är hur Gud har använt de andra kursdeltagarna för att visa ännu mer av sin gränslösa kärlek. De har uppmuntrat, talat profetiskt, bett och hejat på mig under hela kursen: allt det som jag vet att min Far i himlen också gör.
Under kursens gång medan jag har lyssnat på undervisningen har Den Helige Ande även talat och skalat bort missuppfattningar och lögner om Gud som jag tidigare inte ens visste att jag burit på.
Jag rekommenderar den här kursen till alla, oavsett hur länge man vandrat tillsammans med Jesus så finns det alltid mer att upptäcka om vem Gud är och om vår identitet i Honom.

Victoria Johansson

 

Daniel har en svært behagelig,  rolig og oppmuntrende måte å undervise på.  Gode eksempel som gir "bilde"  av det han underviser.  For meg som bruker to høreapparat er det utrolig viktig at ordene blir uttalt tydelig. Daniel har en god stemme. 
 
Webinaret fungerte fint,  kunne se omigjen det jeg ikke fikk helt med meg.  Videoleksjonene kunne jeg se flere ganger, til tider som passet meg.  Fint å se,  bli kjent med de andre på kurset.  Bli utfordret i bønn,  profeti,  våge å bli avvist uten å føle seg mislykket.  Stole på Gud. 
Godt å bli profetert over.  Det som ikke fungerte helt var gruppene  , men det var nok mye pga at jeg ikke hørte godt,  var sikkert også sliten etter å ha konsentrert meg så lenge. Det var ikke noe negativt med de som var i gruppa, Alle var flotte deltagere.  
 
Jeg vil absolutt anbefale kurset som er både utfordrende og lærerikt. Blir utfordret og strekt litt mer enn det som er behagelig.  Tror at det er det som får oss til å se etter muligheter "bytte" som vi kan lede,  hjelpe til å invitere Jesus inn i livet sitt. 

Solveig Jørgensen

 

Nettkurset Firestarters-Online har vært svært inspirerende og praktisk for meg. Daniel underviser med autoritet og stor glede som er så smittende at man får lyst til å sette det ut i praksis. Han har virkelig lagt ned en stor innsats for å gjøre det enkelt og tilgjengelig for oss og han bygger på Guds Ord.  Det har vært så fint å være  med i nettverksgruppa med de andre og få dele erfaringer og spørsmål.  Særlig å oppleve den yngre generasjonens glød og iver for Jesus.  Fantastiske muligheter til å møtes på nett og Daniel mestrer denne teknologien helt utmerket (ingen irritasjonsmomenter over at ting ikke fungerer).  Særlig det med nådegavene har blitt naturliggjort og ufarliggjort, som troende har jeg fått mer trygghet i hvordan det kan brukes, spesielt dette med profeti og kunnskapsord. 

Jeg anbefaler dette kurset med glede.

- Solveig Øynes

Hvordan foregår kurset?

Firestarters-online er delt inn i 6 moduler. Hver kursuke blir det lagt ut en ny modul i kursportalen på nett.

Modulene består av 12 leksjoner, der det i hver modul vil være omtrent 8 videoer, med oppgaver, samtaleemner, og aktiveringsøvelser som du ukentlig gjennomfører.

En gang i uka har vi et 2 timers live-webinar med undervisning, der vi ser gjennom oppgavene, samt at vi snakker om de utførte aktiveringsøvelser og samtaleemner fra undervisningsleksjonene. 

Videre kan du bruke den lukkende Facebook-gruppa for kursdeltagerne og kursportalen 24 -7 til å stille spørsmål, dele utfordringer, og gode nyheter med de andre.

Du ser videoer og gjør oppgaver helt etter eget skjema i de 6 ukene som kurset varer. Det lønner seg å følge opplegget for hver moduluke for å få få mest ut av den ukentlige hjelpen fra meg. Dette vil omtrentlig ta 3-4 timer hver uke. Du sender spørsmål på alt du lurer på underveis.

Skulle det ha seg slikt at du blir forsinket underveis, er ikke det noe problem. Du tar kurset i ditt eget tempo. Du kan og se webinarmøtet i reprise i kursportalen. Siden jeg ønsker at du får maks ut av kurset, gir jeg deg tilgang til kursprtalen i ett helt år.  

Vell og merke, så er online-kurset et aktivt selvstudium. Det er opptil deg hvor mye du engasjerer deg i kurset og hvilken innsats du legger ned. Du har ansvar for egen læring. Kurset er gruppebasert, slik at tilbakemeldinger fra meg skal være til nytte. Jeg er her for å hjelpe deg gjennom kurset.

Kjenner du deg igjen?

 

Jeg tør ikke - hva om jeg ikke får det til?

Frykten for å "feile" er blant den største frykten vi mennesker har. Nr 1 er vell avvisning og nr 2 er frykten for å feile, nemlig å ikke strekke til. Dette fører til at mange mennesker med ambisjoner og potensial ikke våger å trakte etter det de ønsker, nettopp på grunn av frykten - hva om jeg ikke får det til. Istedenfor vil jeg du skal tenke, jeg skal lykkes! Jeg skal få dette til! Jeg har det som trengs! 

Vil du være med?

Hva er Firestarters-online?

Firestarters-online, er et 6 ukers kurs som er utviklet for å hjelpe troende til å bli vekkelsesbærere i hverdagen, til å forandre verden og skape historie, uansett hvilken innflytelsessfære Gud har plassert dem i. Om det er i arbeidslivet. På skolen, i nabolaget, i lokalsamfunnet eller hjemme. Målet er å utruste, aktivere og hjelpe kursdeltagerne i gang med å føre en livsstil som vekkelsesbærere og å kunne leve et naturlig overnaturlig liv.

Firestarters-online er bygd på det amerikanske Firestarters-konseptet som er et utrustningskurs som opprinnlig er fra USA. Mange tusen mennesker har tatt kurset rundt om i flere land. Og svært mange har blitt aktivisert og utrustet gjennom dette kurset til å leve i en livsstil som en vekkelsesbærer.

Undervisningen er oversatt og kultivert av Daniel Haddal. 

Firestarters-online fokuserer på de grunnleggene kjerneverdiene for en vekkelsesbærer: Å etterjage lidenskap, hensikt og kraft. 

En investering for livet 

 Har du ønsket å kunne gått bibelskole, men ikke hatt muligheten til det? Eller har du tidligere tatt en bibelskole og kjenner at du ønsker å bli mer grunnfestet og utrustet til å tjene Jesus og møte menneskene rundt deg? Da kan Firestarters-online være en gylden mulighet. 

Ønsker du en god vei, en praktisk trinn for trinn kurs , da er dette kurset noe for deg. Mange bruker ikke sin tid riktig så de taper verdifulle år. istedenfor å kunne betjene andre mennesker og leve ut de drømmene som de brenner for. 

Her vil du på en enkel og praktisk måte bli ført inn i det som ligger framfor deg, som du kanskje i årevis har måttet lengte etter. 

Kurset i sin helhet er en invistering for livet, der du vil kunne ta med disse livsforvandlene verdiene og erfaringene og komme lengre på veien. 

Jeg skal guide deg gjennom alle modulene og hjelpe deg så godt jeg kan.

 

Har du først kommet inn i denne måten å leve på, vil det være med på å åpne dører videre for deg på sikt. Til å kunne uttrykke de gavene og lidenskapene som du har.

Fortsatt ikke sikker?

Dette kurset Firestarters-online, kommer med en 14 dagers pengene tilbake-garanti.

 

Jeg tror virkelig at Firestarters-online vil kunne hjelpe deg videre på veien og være en kjemperessurs for deg. Hvis du i løpet av de 2 første ukene etter kursstart, finner ut at kurset ikke svarer til forventningene, får du alle penger tilbake innen 48 timer.

Flere tilbakemeldinger:

 

Det beste er kurset i sin helhet. At det er praktiske oppgaver i kombinasjon med teori. Skal jeg velge ut en ting, som var best, så var det samlingene på webinar. Der vi fikk prate sammen, dele og praktisere oppgavene sammen. 

Siden det er et nettkurs, gjør det livet mer fleksibelt og gjør det mulig for meg å reise uten at det går ut over 'studiet'. Emner er satt sammen på en lett og oversiktlig måte. Jeg vil anbefale kurset videre til deg som ønsker å lære mer. 

Nettkurset er lett å følge. Hadde jeg spørsmål så sendte jeg mail til Daniel eller spurte på webinaret, og fikk svar. Selv om jeg jobber som døgnvakt (natt og dag) så har det ikke vert et problem å følge kurset og gjøre oppgavene. Personlig har jeg opplevd nettkurset som en slags reise. Både oppgaver og tanker har blitt tatt ut i praksis, på en positiv og utfordrende måte. Jeg har fått bedre forståelse av ulike emner som også har ført til personlig vekst. 

Jeg anbefaler virkelig å delta på webinarer på kurset ! For meg har det vært av stor betydning ! 

- Eva Funde

 

 Det var et interessant og inspirerende kurs, bla pga undervisningen, som jeg totalt sett synes var meget god og aktuell, spesielt siden denne type undervisning har vært gitt lite i norsk menighets-sammenheng og derfor kan ses på som "nybrottsarbeid". I tillegg og ikke minst var "live kurs" biten givende, både pga av samtalene/utvekslingen og profetisk betjening av den enkelte. Det var også et pluss av webinarene ble tatt opp og lagt ut for medlemmene i etterkant, slik at man kunne se det man evt gikk glipp av.

-Tom Kleve 

Jeg vil anbefale dette kurset til alle kristne som ønsker å leve i det overnaturlige daglig. Firestarters  kan være «dyttet» man trenger for å tre inn i nye ting. Det kan være starten på et liv som er fylt av den Hellige Ånds kraft, og hvor dette blir tydelig for menneskene rundt deg. Jeg vil også anbefale kurset dersom noen ønsker å lære mer om hvordan man kan gi videre det man allerede har. Det er utrolig spennende å se verdens skaper virke gjennom dine egne hender!

Fokuset er på at mennesker skal lære seg å leve ut ting man tidligere kanskje bare har hørt om – som å helbrede syke, profetere, få kunnskapsord, osv.

Det er ikke bare teori, men mye praksis. Jeg liker at man blir utfordret, og i løpet av kurset er det stor sannsynlighet for at man gjør noe man tidligere kanskje har syntes var skummelt. Slikt setter fri og bringer vekst!”

-Marcus René Innvær Andersen

Dette er et herlig kurs for alle som ønsker å komme nærmere Gud og å tjene Ham med sitt liv. Daniel har et positivt fokus når han underviser, og vektlegger viktigheten av å ha intimitet med Gud og det å tjene Ham med glede. Mange vil få religiøse tankebygninger revet ned, noe som gir framgang i både liv og tjeneste og inspirerer til å innta nye områder for Guds rike.
Dette kurset har fjernet usikkerhet og frykt jeg har hatt, og gitt meg inspirasjon og fornyet glød til å kaste meg ut i tjenesten min med trygghet og glede. Dette kurset gjør det enklere å gå på vannet!
Jeg anbefaler på det sterkeste dette kurset til alle som ønsker inspirasjon og motivasjon i kristenlivet, som lurer på den beste måten de kan tjene Gud på, eller simpelthen ønsker et dypere forhold til Gud. Du vil ikke angre på at du melder deg på dette livsforandrende kurset, kast deg ut i det og bli en Firestarter, du også! 

-Beate Gregussen

 

Veldig lærerikt og bekreftene, Er nok helt på bølgelengde med Daniel her. Daniel er veldig åpen og forteller ikke bare teori, men gir av seg selv og forteller at det ikke bare er en dans på roser alt sammen. Veldigt befriende for meg at høre, at jeg er ikke alene om tankene mine Og en bekreftelse på, at det er Den Hellige ånd, jeg hører. Vil absolut anbefale kurset for alle. Jeg har iallefall tørt at gå mere på Guds ord.Jeg har blitt ganske så tøff, faktisk. Og når du gir av det Den Hellige Ånd, har gitt deg, så opplever man en glede og en fryd ,der er helt fantastisk. 

- Kaj Verner

Å være med på nettkurset var en kjekk og ny opplevelse !

Daniels måte å undervise på var upåklagelig. Han er flink til å levendegjøre ordet.

Det beste ved kurset bortsett fra ordet var felleskapet. Der vi kunne sitte å prate med hverandre å dele opplevelser.

Kurset vil jeg anbefale på det sterkeste. Kurshefte som jeg fikk kunne jeg lese og lære av når jeg ville.
Koselig å ha fått nye venner fra forskjellige steder i Norge 😊

- Kjell Oddvin Hildre

Bli med du også!

Årene går, invister i dette, sikre din plass og bli med på kurset du også!

Firestarters er et fantastisk kurs som oppmuntrer og gir Trosbyggende undervisning om å få kunnskap og åpenbaring om å bli tent i brann av den hellige ånd 🙂 og få ny kraft og mot til å leve som disipler.
Og det er akkurat det vi kristne trenger, og få mer kraft og få mer innsikt i hvordan det er å leve som kristen, og vite hvor stor autoritet det er i navnet Jesus. Det er akkurat det Firestarters kurset hjelper deg med.
Daniel underviser på en slik måte at du føler at det er Jesus som står å underviser.

Det jeg syns angående opplegget, kombinvert med video-leksjoner er at det er Kjempe bra, morsomme oppgaver som utfordret deg sånn at du vokste i tro, webinarene er også veldig bra, man blir også kjent med andre som er søsken i troen.

Jeg vil anbefale kurset siden,
mange kristne trenger å få gjenopprettet den ilden som er tent i brann av den hellige ånd,
Hadde mennesker bare vist hvor mye autoritet det er i navnet Jesus, så tror jeg vi kristne hadde nådd flere mennesker, det er akkurat det Firestarters kurset hjelper deg med.

-Lene Jeanette Taralrud

"Det jeg synes var bra med kurset var at det var god oppfølging på de ukentlige webinarene. Synes Daniel har en fin måte å undervise på. Ikke redd for å flaue seg litt ut for at vi skal forstå poenget. Samtidig så snakker han enkelt nok slik at nyfrelste kan fint ta kurset. Synes opplegget var bra. Forholdet mellom webinar, oppgaver og videoleksjoner var positivt. Veldig greit å ha litt variasjon.

- Jon Levi Fagerland 

 

"Det jeg synes var bra med dette kurset var at det går enda dypere . Du blir utrustet til å gå i tro, lene deg på nåden, leve i renhet og søke Guds sannheter over ditt liv. En annen ting som er bra er at du får gode verktøy til å leve ett liv som tenker større enn deg selv og ditt liv. Du blir utrustet til å tørre og ta nye steg i tro. Dette kurset har virkelig hjulpet meg til å tørre og profetere. Det har vært en ny arena hvor jeg kan profetere til andre mennesker som jeg ikke kjente fra før. Det har gitt meg ein ny boost i mitt trosliv! Jeg har virkelig fått oppdage ting i sammen med de andre på kurset og med Gud. Daniel er en mann som lever etter det han sier. Han gjør undervisningen lett og praktisk! Han er en dyktig kommunikator som gjør det lett og følge med. Han er engasjert i sin framstilling av undervisningen, og jeg merker at det er dybde i det som blir sagt. Det er bra med en kombinasjon av ulike læringsmetoder. Det er bra med ei håndfast undervisningsbok, som du kan notere i, samtidig som du lytter til video seksjonene. Det er bra med oppgaver, så er det bra og møtes på webinar etterpå og dele våre tanker rundt undervisningen. Det gjør at en ikke bare skummer igjennom, men faktisk sitter igjen med gull undervisning. Jeg vil anbefale dette til andre kristne og menigheter. Fordi alle hadde hatt gått av å gått dypere med Jesus og Dhå. Vi trenger å bli utrustet i Kristus, for en tid som dette. Vi trenger å vandre med Jesus på vår side og vite våre rettigheter som Guds barn. Spesielt i en tid som dette, hvor grenser viskes ut og at vi blir distrahert av sosiale media. Vi trenger en generasjon som tørr og stå opp for sannheten og gå i mot strømmen. Vi trenger virkelig å si Guds sannheter til hverandre, be for hverandre og profetere over hverandre. Vi trenger en dypere forståelse av Guds uendelige kjærlighet. Derfor anbefaler jeg dette kurset."

- Rebekka Kristoffersen

Titt på innsiden:

Her kan du se et eksempel av hvordan kurset ser ut på innsiden! Her er det over 80 undervisningsklipp som skal være til hjelp for deg. 

 

Video eksempel av leksjon 

Her er et undervisningspunkt fra leksjon 2 i nettportalen. Å hungre etter mer av Guds rike. 

 

Video eksempel av leksjon 

Her er et undervisningspunkt fra del 2, for å gi et visuelt eksempel på hvordan det er i nettportalen.

 

Video eksempel av leksjon 

Her er et undervisningspunkt fra leksjon 8 i nettportalen. Her snakker jeg om viktigheten av å ha en visjon.

Slik ser modulene ut

Hver leksjon inneholder omtrent 7 videoer. Hver modul inneholder 2 leksjoner.

Kursbok 

Slikt ser leksjoner i kursboka ut. Man skal da fylle inn de manglende ordene mens en ser på undervisningen.

Ukentlig webinar

Hver uke vil vi ha et live klasserom møte, ved å bruke webinar. Her vil vi kunne snakke med hverandre. Det blir undervisning, samtaler osv. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.